Dátum: 2020 szeptember 25. (péntek) | Eufrozina

hírek

Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt győzelmével zárult a Westbay Kft Kupa

Péntektől vasárnapi rendezték meg a VII. Hungarian Doubles Mixed Curling Kupát a Kamaraerdei Curling Klubban. A versenyen világbajnok párosunkon kívül többek között részt vett még a magyar vegyes-páros OB-n részt vett duóink, VB ezüstérmes Szekeres Ildikó és Nagy György, az elmúlt évek világbajnokságainak három bronzérmes párosa, cseh, osztrák és svéd csapat, valamint a román, az amerikai és szlovák bajnok is.

Dóri (UTE) és Zsolt (WSC) a döntőben ugyanazzal az osztrák párossal találkozott, amelyiket negyedik mérkőzésén 6-4-re egyszer már legyőzte, így a fináléban már másodszor is sikeresen felülkerekedett rajtuk, ezúttal 8-3-ra győzték le a Claudia Fischer és Christian Roth által alkotott osztrák párost, így veretlenül lettek torna győztesek.

A bronzérmet a Marie Persson, Göran Carlsson svéd páros szerezte meg, miután 8-6-ra legyőzte a Rókusfalvy Orsolya, Ézsöl Gábor duót.

A Palancsa-Kiss párosnak ez a torna az április 23-án kezdődő skóciai világbajnokságra való felkészülés egyik fontos állomása volt, ahol címvédőként állnak majd jégre.


(fotó: www.sportmenu.net)

Sok sikert kívánunk párosunknak a világbajnokságon!

Képek

Taekwondo farsang - 2019.03.01. című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41