Dátum: 2020 szeptember 25. (péntek) | Eufrozina

hírek

Hajrá az A osztály

A másodosztállyal, másnéven B ligával indult ezen a hétvegén az idei, szám szerint 18. Curling Országos Csapatbajnokság, mely a legrégebbi, legnívósabb verseny a szakágban. Kilenc (5 női, 3 férfi és egy kötelezően vegyes összetételű kerekesszékes) csapat küzd meg egymással az A ligába jutásért.

Ragyogóan vette két UTE színekben delegált csapatunk az első versenyhétvégét a háromból: 8 alapszakasz-meccséből fejenként hármat megnyerve hibátlan szakaszt zárt, 6-6 ponttal vezetik a mezőnyt.

A kerekesszékes Rolling Stones is elkönyvelhetett sikereket első országos bajnokságán, egy győzelemmel várják a folytatást, edzőjük, Kerekes Olivér szakosztályunk tagja.

Szakosztályunk a masodosztályban idén szenior korosztályt, 1 női és 1 férfi csapatot indított, a tavaly még A osztályos, ott 5. helyen zárt UTE Four-Four Női bár a bennmaradást kivívta, a lebonyolítási rendszer történetének utolsó "ligaváltó" meccsét elbukta.

Az UTE Four-Four Férfi 2 éve esett vissza a B ligába, a tavalyi évet létszámhiány miatt kénytelen volt kihagyni.

A liga 3 januári hétvén át zajló alapszakasz végén január 26-án, vasárnap dől el a legjobb 4 csapat között, hogy ki nyert a B osztályt, illetve melyik a legtöbb pontot gyűjtött női illetve férfi csapat, mely automatikusan feljut, és folytatja a versenyeket a márciusi A osztályban. 

Hajrá Lilák!

Helyezések, pontszámok követése: https://softpeelr.com/en/rounds/4316/ranking

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41