Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

EB ezüstöt nyert a junior lány curling válogatott

Lányaink remek sorozatot produkáltak az alapszakaszban, egymás után legyőzték Lengyelországot, Angliát, Törökországot, majd a nagy esélyes Dániától csupán a hosszabbításban kaptak ki. Végül a lettek legyőzésével biztosították helyüket a legjobb négy között. Gratulálunk a fiataloknak a kitűnő eredményhez!

 Az elődöntőben könnyed és látványos játékkal győzték le Németországot (7-4), majd a döntőben ismét Dánia következett . Mindkét csapat visszafogottan kezdett, így az 5. end után mindössze 1-1-t mutatott az eredményjelző.

A végjátékban néhány parádés dán kőre nem tudtunk megfelelően válaszolni, így a dán lányok megérdemelten nyertek (4-1), és vívták ki ezzel a VB részvétel jogát.

Ezzel az eredménnyel a magyar curling utánpótlás legnagyobb sikerét érte el, és - mivel az alapcsapat még 3 évig együtt lesz - a jövő komoly sikerekkel kecsegtet.

Fiúcsapatunk kissé megilletődve, három vereséggel kezdett, de ezt követően három remek győzelem következett, így a középmezőnyt jelentő 7. helyen végeztek.

 

Gratulálunk a fiataloknak a kitűnő eredményhez!

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41