Dátum: 2019 július 20. (szombat) | Illés

hírek

Újpesti sikerek a curling Magyar Kupában

Curling szakosztály 2018-11-12 Megtekintések száma: 313

Vasárnap rendezték a 2018-as curling Magyar Kupa zárását, ahol délután az éremmérkőzésekre is sor került. A délelőtti elődöntőben a Team Kiss 8-3-ra győzött a Vasas SC Girling ellen, a másik ágon pedig a Team Palancsa 9-5-re győzte le az FTC Jaguars csapatát. Így a délutáni döntőben a magyar curling sport két világbajnoka feszült egymásnak, ezúttal csapatuk skipjeként.

2018 Magyar Kupa döntő 1 2 3 4 5 6 7 8 Végeredmény
Team Kiss Hammer (Last Stone First End) 2 0 2 2 0 0 0 1 7
Team Palancsa 0 1 0 0 1 2 0 0 4

A döntőben a Team Kiss győzött 7-4-re az amúgy szintén újpesti Team Palancsa ellen, így megszerezte a 2018-as Magyar Kupa elsőséget. A csapatban Tatár Lőrinc, Szarvas Kristóf, dr. Balázs Dávid, Czermann Kristóf és Kiss Zsolt szerepelt (edző Szentannai Ágnes), a verseny után a skip, Kiss Zsolt az alábbiakban értékelt: “Ez volt az észtországi Európa-bajnokság előtti utolsó versenyünk, szerettük volna jól zárni a felkészülést, ami sikerült, négy jó meccset játszhattunk jó csapatokkal, ami kifejezetten fontos volt az Eb előtt. Jó jegünk is volt, amihez jól is alkalmazkodtunk, ez biztató pár nappal a kontinensverseny előtt. Remélem át tudjuk menteni ezt a jó formát az Eb-re is, de ott sokkal nehezebb ellenfelekkel is fogunk találkozni.”

A bronzmeccsen az FTC Jaguars 10-3-ra nyert a Vasas SC Girling ellen. A hétvége eseményeiről Palancsa Péter készített nagyszerű képeket, íme!

(forrás: curling.hu)

Képek

UTE Karate Szakosztály képei című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41